Resultats de les eleccions a la Coordinadora d’el Directori

Avui proclamem provisionalment els resultats de les eleccions de la Coordinadora d’el Directori que van tenir lloc ahir dia 12 de febrer de 2019. El termini de presentació de reclamacions davant els resultats obtinguts finalitzarà el 15 de febrer, i el 18 de febrer es proclamaran els resultats definitius.

El 21 de gener de 2019 es va iniciar el procés electoral per escollir els 5 estudiants que constituirien la Coordinadora d’el Directori, l’òrgan representatiu del teixit associatiu de la UAB. Ahir, dia 12 de febrer van tenir lloc les eleccions en el Centre de Recursos per a Col·lectius, en horari de 10.00 h a 18.00 h.

Durant el matí la mesa electoral va estar formada pels membres del Col·lectiu Joves Comunistes (CJC) i en horari de tarda pel Col·lectiu UAB per la República. El cens electoral el formaven els 75 col·lectius inscrits a el Directori en l’inici del procés electoral (21 de gener) i cada col·lectiu tenia un vot, amb el qual podía donar suport a un màxim de dues candidatures.

Al llarg del dia d’ahir van venir a votar 25 col·lectius, obtenint una participació del 33,3% i un total de 42 vots, 3 dels quals van ser en blanc. Els resultats electorals obtinguts, revisats per la Junta Electoral corresponent, han estat següents:

  • Joan Pérez Padilla (candidatura avalada pel Club de Rol de la UAB: 9 vots.
  • AlmaPereira Bonet (candidatura avalada per l’Associació Universitària Sin Vergüenza): 7 vots.
  • Carles Moreu Romero (candidatura avalada per la Colla Castellera Ganàpies de la UAB: 6 vots.
  • Estel Muñoz Romero (candidatura avalada per AIESEC): 4 vots.
  • Maria Pentinat Macías (candidatura avalada per AIESEC): 4 vots.
  • Marta RománMartos (candidatura avalada per l’Associació d’Estudiants Progressistes): 3 vots.
  • MireyaZueco Izquierdo (Candidatura avalada per l’Associació d’Estudiants Progressistes): 3 vots.
  • JovierEsmoris Cerezuela (Candidatura avalada per l’Associació Universitària Sin Vergüenza): 2 vots.
  • En blanc: 3 vots.

El termini per presentar algun tipus de reclamació davant els resultats obtinguts s’obre avui i finalitza aquest divendres 15 de febrer. El dia 18 de febrer es proclamaran els resultats definitius.

 

Donem les gràcies a tots els candidats i candidates que us vau presentar a les eleccions, i l’enhorabona als 5 membres que van aconseguir més votacions i que per tant, formaran part de la Coordinadora d’el Directori. Felicitats CRAUB Uab, Sin Vergüenza, la Colla Castellera Ganapies i AIESEC.

 

Si teniu algun dubte o objecció, podeu entrar en contacte amb Dinamització Comunitària a través del següent correu electrònic: suport.participacio@uab.cat