Emergència climàtica: la UAB actua

Acord amb el lema de la Festa Major de la UAB, el Centre de Recursos per a Col·lectius mostra a la seva entrada una exposició sobre l’emergència climàtica on es poden veure diferents fotografies de l’Assemblea Ecologista, l’Assemblea Vegana i l’Hortet de la UAB.

A les imatges s’exposen diverses activitats organitzades per aquestes tres entitats: des de la recollida d’una collita de carbasses i tomàquets de l’Hortet, fins la preparació de les pancartes que l’Assemblea Ecologista va dur a la manifestació mundial contra el canvi climàtic que va tenir lloc el  27 de setembre o una paradeta de l’Assemblea Vegana durant una fira de la UAB. A més, cada fotografia compta amb una breu descripció que explica què és.

L’Assemblea Ecologista de la UAB és la promotora, entre d’altres coses, de la Jornada per l’Emergència Climàtica de la UAB i de la carta oberta signada per la Universitat; mentre que l’Assemblea Vegana té com a objectiu informar i conscienciar sobre l’especisme i el veganisme; i l’Hortet treballa de forma autogestionada per a promoure l’autosuficiència comunitària i l’agroecologia com a eina per a la transformació social.

Si us apropeu a veure l’exposició també podreu veure algunes de les eines que s’utilitzen a l’Hortet per a fer les collites, així com el cartell de la Festa Major de la UAB amb el seu lema: “Contra l’Emergència Climàtica, la UAB actua!”.