#Cafetes

–  Què són les #Cafetes?

#Cafetes és el nom que reben les trobades proposades pels mateixos col·lectius del Directori en les que es persegueix l’intercanvi d’opinions, el diàleg o bé el debat sobre algun tema en concret que hagi estat proposat pel col·lectiu propulsor d’aquella #cafeta.

Es tracta d’un projecte iniciat des de la Unitat de Dinamització Comunitària per incentivar la participació en la vida associativa de la Universitat Autònoma de Barcelona.
L’objectiu és que els col·lectius es sentin lliures de proposar una temàtica significativa per a ells a partir de la qual puguin donar el seu punt de vista i iniciar un intercanvi de perspectives i aportacions amb tothom qui vulgui formar part de la cafeta. Així doncs, es tracta d’un espai on regeix un ambient de respecte, d’intercanvi i de lliure expressió, en el qual s’aprofita la ben entesa per prendre un cafè mentre es debat i s’escolta les aportacions de tots els membres.

El Centre de Recursos per a Col·lectius ofereix els espais per poder dur a terme aquestes trobades. Si voleu conèixer quines Cafetes s’han realitzat fins al dia d’avui, podeu descobrir-les a continuació:

#CAFETES