Sol·licitud d’armaris de l’Hotel d’Entitats 2019

Els col·lectius que actualment estan inscrits a elDirectori poden sol·licitar la cessió d’un armari a l’Hotel d’Enitats pel curs 2019/2020 entre el 10 de juliol i el 6 de setembre de 2019.

Aquesta convocatòria té l’objectiu d’adjudicar l’ús i cessió de 6 taquilles de l’Hotel d’Entitats durant el curs 2019/2020, que són les que han quedat sense assignar després de la convocatòria de juny de 2019

Per a sol·licitar la cessió s’haurà d’emplenar el formulari de sol·licitud i dur-lo  al Registre General de la UAB que roman obert , de dilluns a divendres de 9h a 14h durant el mes de juliol (agost tancat i setembre obert de 9h a 18h)

Formulari de sol·licitud de taquilles de l’Hotel d’Entitats 

Bases per disposar de les taquilles de l’Hotel d’Entitats

1. Ser un col·lectiu inscrit en elDirectori en el moment d’obrir la convocatòria.

2. Omplir el Formulari dur-lo al Registre General de la UAB.

3. El termini de sol·licituds és entre el 10 de juliol i el 6 de setembre

4. La cessió de l’ús de les taquilles serà entre el 16 de setembre de 2019 i el 15 de juliol de 2020.

5. L’adjudicació de l’ús de les taquilles serà en funció del compliment de les condicions d’ús de les taquilles per a col·lectius de l’Hotel d’Entitats durant el curs anterior (2018/2019), de l’ordre d’arribada de les sol·licituds, de les necessitats d’emmagatzematze dels col·lectius i de la trajectòria i consolidació del col·lectiu a la UAB.

6. Prioritàriament s’adjudicaran les taquilles a col·lectius que encara no en tinguin cap. En cas de no haver-hi suficients sol·licituds, els col·lectius que ja en tinguin, podran disposar d’una segona taquilla.

Els col·lectius adjudicataris signaran un compromís d’acceptació de les condicions d’ús de les taquilles de l’Hotel d’Entitats (ja inclòs al formulari de sol·licitud de taquilles).