Quin ha estat l’impacte de la COVID19 als col·lectius de la UAB?

La COVID19 i les restriccions imposades per a frenar els contagis han afectat la majoria de sectors que basen el seu dia a dia en les interaccions socials, evidentment també en el teixit associatiu. A més, el teixit associatiu universitari ha d’afrontar un curs sense gairebé presencialitat, fet que pot afegir dificultats pel que fa a la cohesió interna i a les activitats que es desenvolupen. Com ho heu viscut des de la vostra entitat aquesta situació? Com us ha afectat? Com penseu que serà la represa? Heu perdut membres? Què penseu sobre el tancament dels equipaments?

Des de la Unitat de Dinamització Comunitària, en el context de la campanya Cuidem-nos a la UAB iniciem una acció per a conèixer i posar de manifest l’afectació que la COVID19 ha tingut en el dia a dia de les entitats de la UAB. Durant aquesta setmana us anirem fent preguntes a través dels stories d’Instagram i mitjançant el nostre canal de Telegram sobre l’afectació que heu patit a les vostres entitats.

Totes les persones que respongueu les preguntes rebreu una ToteBag amb el lema de la FMUAB d’aquest curs “Cuidem-nos a la UAB”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s