Els col·lectius tenen els regals perfectes per festes

Els regals de Nadal no són mai fàcils d’escollir, però des d’elDirectori t’ho posem ben fàcil: tria el merchandising dels col·lectius.

Aquest any ha estat un any difícil per a tothom, però per acomiadar-lo no hi ha millor manera que recolzar-nos entre tots. És per això que us proposem un seguit d’articles que els col·lectius tenen en venta, i els serveixen per poder oferir millors activitats en el futur i tirar endavant els seus projectes.

El col·lectiu IPsych, ha creat unes noves dessuadores per als estudiants de la facultat de psicologia, en motiu del 10è aniversari del col·lectiu. Les podeu trobar en blanc o negre, i amb caputxa o sense.

El Musell, ens porta les seves samarretes solidàries per poder contribuir a tenir cura dels animals que rescaten. Aquestes samarretes són 100% respectuoses amb el medi ambient i no contribueixen al treball esclau.

Els doctorands de Bioquímica tenen tres samarretes diferents amb disseny propi. Unes són per aquells que prefereixen samarretes més reividicatives i d’altres pels fans de Rick & Morty, així que podeu escollir la que més us agradi.

Els Centaures ens ofereixen de tot, samarretes, mascaretes i dessuadores, tot i que aquestes últimes s’han de fer per encàrrec. Ben aviat, com cada any, també trauran el calendari centàuric.

Finalment, AEP-ACE UAB tenen diferents articles en venta: dues samarretes (Stop Taxes i Fuck Crisi educativa), una bossa i moltes xapes amb tot de dissenys diferents.

Si voleu algun dels articles, no dubteu en contactar-los per les xarxes socials.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s