Participa des de casa: els col·lectius no s’aturen!

Malgrat la situació de confinament, els col·lectius de la UAB no s’aturen i segueixen treballant per a oferir-vos  activitats que faran que els dies de confinament passin més ràpid. A continuació, us deixem algunes de les activitats organitzades:

Si t’agraden els K-Dramas, segueix el compte d’Instagram de Korean Club, on podras trobar recomanacions com la sèrie Oh Yeon Joo. Els Centaures han transformat el seu Daily Centaures en el coronadaily, amb publicacions exclusives per passar la quarentena, com les coronaolimpíades! Pels fans de l’excursionisme, el Club Alpí Universitari està fent a través d’Instagram, un recull de recomanacions i de lliçons sobre escalada i altres temàtiques similars.

El pròxim 1 d’abril, Chess UAB organitza, per la seva part,  un torneig virtual d’escacs a través de la plataforma lichess.org, on podreu accedir fent servir la clau “ChessUAB”. L’Assemblea FilCat ha ampliat el termini fins el 15 de maig per a presentar les obres al II Certamen de literatura jove dels Països CatalansESN UAB l’1 d’abril farà un bingo i el dia 7 d’abril a les 17h, un taller de maquillatge.

La setmana passada, el Grup d’Argumentació i Debat va organitzar el I Torneig BP GAD UAB digital, que va tenir un gran èxit de participació i Ganàpies va fer un vermut electrònic, tot i que el confinament, amb temàtica apocalíptica, clar!

Si no us voleu perdre aquestes i altres activitats que s’anunciaran aviat, com el concurs de dibuix organitzat per Ramen Club o el torneig de Teamflight Tactics, de la mà de Gamers UAB, seguiu-nos a les xarxes socials i estigueu atentes a les actualitzacions.

Leave a Reply