Es cancel·la l’any nou xinès a la UAB per solidaritat amb la comunitat xinesa

 

Malgrat s’hagi cancel·lat la celebració de l’any nou xinès de la UAB, a l’aparador del Centre de Recursos per a Col·lectius podeu veure una exposició fotogràfica de com va anar l’any passat!

L’any nou xinès, que també es coneix com la Festa de la Primavera, pertany al calendari tradicional xinés i no estableix un dia exacte, sinó que cada any se celebra seguint la combinació dels cicles lunars i solars.

Aquest 2020 va ser el 25 de gener i a la UAB estava previst celebrar-lo el proper dimecres 12 de febrer, però els col·lectius organitzadors (l’Associació d’Estudiants Xinesos, Ramen Club, Korean Club i el Consell d’Estudiants de la Facultat de Traducció i Interpretació, conjuntament amb la Unitat de Dinamització Comunitària) han decidit cancel·lar-lo, en una mostra de solidaritat amb la comunitat xinesa, que s’ha vist afectada per la situació sanitaria del seu país.

 

Tot i així, podeu veure les imatges de la celebració del 2019, així com algunes decoracions típiques a l’aparador del Centre, i el 12 de febrer trobareu els col·lectius organitzadors a la Plaça Cívica explicant els motius de la cancel·lació i donant informació sobre la Jornada Cultural d’Asia Oriental, que se celebrarà el proper 12 de març.

Si tens curiositat per l’any nou xinès o t’interessa la cultura xinesa, no dubtis en pasar a veure l’exposició ni en possar-te en contacte amb els col·lectius organitzadors per a demanar més informació!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s