Els col·lectius de la UAB es mobilitzen pel clima

 

Aquest divendres s’ha convocat una vaga mundial pel clima a la qual s’han sumat multitud de col·lectius i entitats, moltes d’elles presents a la UAB.

La mobilització, a la que hi participaran, entre d’altres, l’Assemblea Ecologista de la UAB, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), començarà a les 18h, a Jardinets de Gràcia (Barcelona). Aquesta acció ha estat impulsada per Fridays for Future i compta amb un manifest signat per més de 50 entitats.

Des de l’Assemblea Ecologista de la UAB, s’ha convocat els i les estudiants a les 17 h a plaça Catalunya, amb la idea d’anar totes plegades fins a Jardinets de Gràcia. A més, també es faran piquets informatius a la Universitat per informar de les mobilitzacions i de la situació actual del clima. A banda de la manifestació, hi ha diferents activitats organitzades durant tot el dia que es poden consultar a través de les xarxes socials de Fridays for Future.

La UAB ja va afegir-se fa mesos a la declaració d’emergència climàtica recollida per la carta oberta de l’Assemblea Ecologista de la UAB, en la que es reafirmava el compromís de la universitat i de la seva comunitat amb el que serà el lema de la Festa Major d’aquest curs: “emergència climàtica: la UAB actua!”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s