Engeguem el curs amb la Fira de Col·lectius i Serveis

El proper 19 de setembre, entre les 12h i les 15.30h, a la Plaça Cívica el teixit associatiu i els serveis de la Universitat Autònoma de Barcelona donen la benvinguda a tota la comunitat universitària, especialment a tot l’alumnat de nou accés: estudiants de primer curs i estudiants internacionals. 

A la UAB hi conviuen més de 80 col·lectius i 6 serveis generals de suport a la comunitat universitària. El proper 19 de setembre, a la Plaça Cívica, s’hi podrà observar una mostra representativa de la diversitat del teixit associatiu i dels serveis de la UAB: en total gairebé una trentena de col·lectius i serveis explicaran a la comunitat les activitats i les accions que duen a terme al Campus.

Aquesta fira està principalment adreçada a tot l’alumnat de nou accés: estudiants internacionals i de primer curs, perquè descobreixin les opcions de participació dins el món associatiu de la UAB i els serveis que s’ofereixen a la UAB (Servei d’Activitat Física, Llengües, Biblioteques, etc.). Així mateix, la fira s’inclou dins la programació dels International Welcome Days, les jornades d’acollida per a estudiants internacionals que faran una estada acadèmica a la UAB durant el curs 19/20 i que tenen l’objectiu de que els estudiants puguin familiaritzar-se amb el campus, els serveis i els col·lectius de la UAB.

 

 

Hi ha 2 comentaris

 1. Acabo d’iniciar el Grau d’Història de l’Art i m’agradaria compartir vivències amb l’associació d’estudiants sènior .
  El meu horari acadèmic és de dilluns a divendres de 11:30h a 14:30h, a excepció del dijous que començo mitja hora abans.
  Em podeu incloure en el vostre grup, de manera d’intercanviar impressions i veure una mica el funcionament? Agrairia els vostres comentaris al respecte.
  Moltes gràcies.

  M'agrada

  • Bon dia Carme,

   Passem el teu contacte a l’Associació d’Estudiants Sènior de la UAB perquè t’incloguin en el mitjà de difusió que facin servir i et convoquin a les properes activitats o reunions.

   Gràcies pel teu interés.

   Xavier Alejandre

   M'agrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s