L’Hortet de la UAB  a la nova exposició del Centre de Recursos per a Col·lectius

Aquesta vegada el col·lectiu protagonista de l’aparador del Centre de Recursos per a Col·lectius és l’hortet ! És per això que ara tenim al centre un petit hort urbà.

L’ Hortet  és un  col·lectiu d’estudiants de la UAB que gestionen, mantenen i cultiven un hort ecològic dins dels terrenys de la universitat. El seu objectiu és aproximar el món agroecològic a la comunitat universitària i a la societat i avançar cap a un model econòmic alternatiu més just i coherent amb els seus ideals.

Així mateix gestionen un  l’hort ecològic situat dins el recinte de la universitat  y participen en l’organització de diverses activitats com el ‘’Dinar contra el malbaratament’’ o la ‘’la Setmana de la Ciència Crítica de la UAB’’’.

Per a més informació també pots contactar amb ells a través de:

Tothom hi és benvingut/da!

Leave a Reply