Estrenem nova exposició al Centre de Recursos amb el Club Alpí Universitari (CAU)

Durant els pròxims dies, el Club Alpí Universitari (CAU) serà el protagonista de la nova exposició al Centre de Recursos per a Col·lectius. 

El CAU és un col·lectiu d’alpinisme que organitza trobades, excursions i activitats relacionades amb la muntanya. Així doncs, no hem muntat una tenda de campanya perquè hàgim decidit passar uns dies acampats dins el Centre de Recursos, sinó que el CAU ens ha portat material de les seves rutes per poder decorar l’aparador del Centre i animar a tot aquell amant de l’alpinisme a participar en les seves trobades i sortides. El principal objectiu del col·lectiu és crear un punt de trobada dins el campus universitari per a organitzar excursions i gaudir de la muntanya amb bona companyia.

Si us apropeu a l’exposició, no només veureu una de les tendes que utilitzen en les seves rutes més llargues sinó també els mosquetons, cordes i altres estris necessaris i indispensables per tenir-ho tot controlat i poder gaudir com cal de la natura. A més, també podreu veure-hi fotografies realitzades pels propis membres del CAU en les seves excursions més gelades i més primaverenques, en les quals els podem veure fent un cim, descansant en petits refugis, travessant muntanyes cobertes de neu, contemplant vistes espectaculars o iniciant rutes per les fantàstiques muntanyes de Montserrat.

El club està obert a tothom, així que si també ets un amant de l’alpinisme i vols conéixer gent nova, el CAU es reuneix cada dilluns a les 13.30 h a l’Hotel d’Entitats de la Sala Annexa de la UAB, o bé pots contactar amb ells a través del correu electrònic o les seves xarxes socials. D’altra banda, si ets un col·lectiu d’elDirectori i vols ser el pròxim a decorar l’aparador del Centre de Recursos per a Col·lectius, ens podeu enviar un correu electrònic a suport.participacio@uab.cat 

 

Informació de contacte CAU: 

Correu electrònic: clubalpi.uab@gmail.com
Facebook / Instagram 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s