Col·labora en el projecte “Operación Niño de la Navidad”

El col·lectiu GBU participa en la iniciativa “Operación Niño de la Navidad“, una recollida de regals que es fa a l’època de nadal per a nens de tot el món en situació de pobresa. Els trobareu el dimarts dia 27 de novembre de 13:00 a 15:00 h a la Plaça Cívica de la UAB, entre la reprografia i la botiga de llaminadures. Els regals també es podran dur al Centre de Recursos per a Col·lectius en horari de 10:00 a 18:00 h.

El projecte “Operación Niño de la Navidad” és una iniciativa promoguda per la ONG Samaritan’s Pure i coordinada, dins l’àmbit espanyol, per l’organització Decisión, una entitat evangèlica sense ànim de lucre. La iniciativa consisteix a recollir material escolar, productes d’higiene i joguines per a enviar-los, durant l’època de nadal, a nens que es troben en situació de pobresa. Des de 1990 s’han enviat regals a més de 111 milions de nens necessitats de 130 països de tot el món. En aquesta iniciativa, la involucració de col·legis, esglésies, ajuntaments, empreses i altres associacions són una part indispensable per a fer possible aquest projecte. GBU, el Grup d’estudiants Bíblics Universitaris de la UAB, n’és una d’elles.

Com hi puc col·laborar?

Es pot col·laborar fent entrega de material escolar, material d’higiene o bé joguines dins una capsa de sabates, per a conservar una mida estàndard. Tot i així, si no tens una capsa de sabates a mà, també es pot fer entrega del material a part. El cost d’enviament per capsa és de 6€, donació necessària per poder fer arribar el regal. No obstant això, en cas de no rebre aquesta donació, GBU posarà els diners per a poder fer els enviaments.

Un cop tinguis el regal preparat, s’ha d’entregar a la paradeta del col·lectiu GBU el dimarts dia 27 de novembre de 13:00 a 15:00 h a la Plaça Cívica de la UAB, entre la reprografia i la botiga de llaminadures. Si no poguessis adreçar-te en aquest horari, també pots deixar el material al Centre de Recursos per a Col·lectius el dilluns o dimarts de 10:00 a 18:00 h.

En la següent pàgina web (https://operacionninodelanavidad.org/hacer-tu-cajita/s’expliquen els tipus d’objectes que pots fer arribar i els que no estan permesos. D’altra banda, si t’interessa el projecte, aquí també hi trobaràs tota la informació referent al funcionament de la iniciativa, des de les donacions fins el moment en que els nens reben il·lusionats els seus paquets de regals.

 

 

Per a qualsevol dubte, podeu entrar en contacte amb GBU a través del seu correu electrònic: gbu_autonoma@hotmail.com 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s