Donem la benvinguda dins elDirectori a IAESTE, Col·lectiu UAB per la República i Obrir Escletxa.

El curs 2018-2019 augura ser un any de gran activitat associativa dins de la UAB. Avui us presentem a tres nous col·lectius que se sumen a el Directori: IASTE, Col·lectiu UAB per la República i Obrir Escletxa.

La participació dins el teixit associatiu de la UAB està augmentant, tant pel que fa al nombre de col·lectius inscrits a el Directori com en participació i activitat interna dins de cada col·lectiu.  IAESTE, Col·lectiu UAB per la República i a Obrir Escletxa es tracten de tres associacions, algunes ja actives fóra de la universitat, que recentment s’han incorporat a el Directori de la UAB.

IAESTE es tracta d’una associació internacional que ofereix als estudiants l’oportunitat de realitzar pràctiques remunerades en diferents empreses de l’estranger. Aposten per aquest intercanvi per a millorar l’experiència professional dels estudiants i a la vegada proveir a les empreses de nous membres amb ganes d’aprendre i aportar noves idees.

Seguidament, donem la benvinguda a el Col·lectiu UAB per la República. Es tracta d’un col·lectiu format principalment per PAS que tenen l’objectiu de promoure els drets civils i els valors republicans, així com denunciar el retrocés democràtic que es viu a Catalunya, l’existència de presos i preses polítiques i posicionar la Universitat davant la realitat social i política de Catalunya.

I per últim, el col·lectiu Obrir Escletxa, es tracta d’un col·lectiu que neix a partir de la voluntat de joves anticapitalistes d’ampliar la seva base i fer-la més transversal. Estan presents en diverses universitats de Barcelona tals com la UB, UPC i UPF i la UAB, fins al moment una de les activitats realitzades dins la nostra universitat ha estat enfocada al concepte de desobediència.

Des de Dinamització Comunitària us donem la benvinguda dins el Directori, compteu amb el nostre suport en tot el que faci falta. També aprofitem per donar les gràcies a tots els col·lectius per la vostra participació dins el teixit associatiu de la UAB, tant als més veterans, com els que acabeu de començar, sense vosaltres el Directori no seria possible!

 

Si us interessa conèixer i saber més sobre els nous col·lectius, estigueu atents de totes les novetats al facebook de Dinamització Comunitària.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s