Erasmus Student Network UAB busca nous col.laboradors

Acabeu de tornar d’Erasmus i no voleu que el contacte amb gent internacional acabi? Us encantaria formar part d’un voluntariat i encara no us heu atrevit a fer el pas? Teniu previst estudiar a l’estranger en un futur i voleu començar a moure-us en un ambient internacional? Sigui quin sigui el vostre motiu, la xarxa d’estudiants Erasmus Student Network (ESN) és la resposta! ESN és una associació internacional de joves voluntaris que realitza activitats, viatges, etc. per als centenars d’estudiants d’intercanvi que arriben cada any a les nostres universitats. Us agradaria formar-ne part? Si estudieu o heu estudiat a la UAB o pels voltants, esteu convidats a formar part de la secció ESN UAB.

Per més informació, escriviu-los a unete@esnuab.org i es posarem en contacte amb vosaltres.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s